+31(0)10-2722770

Medimark

Medische keuringen voor iedereen

In ons Medimark Medisch Keuringsinstituut doen wij al ruim 25 jaar medische keuringen, zowel voor het (internationale) bedrijfsleven als particulieren. Waarbij preventieve advisering onze specialiteit is.

Uw gezondheid en uw beroep

Beroepen met een verhoogd risicoprofiel, waarbij medewerkers veelvuldig (zwaardere) lichamelijke arbeid verrichten, is een regelmatige medische controle van levensbelang. Maar ook medewerkers die frequent gebruik maken van computers stellen speciale eisen aan de gezondheid.

Bedrijven hebben een groot belang bij een goede algemene gezondheid van hun medewerkers en dus bij een betrouwbare medische check-up. Medimark is hierin de aangewezen partner want wij begrijpen wat de gezondheid van uw medewerkers voor hen zelf en voor het bedrijf betekent. Onze keuringen worden op een rustige, deskundige en efficiënte manier uitgevoerd en begeleid, zodat bedrijven samen met hun medewerkers zoveel mogelijk uit het leven kunnen blijven halen. Gezonde medewerkers bepalen immers het resultaat van uw bedrijf.

Vestigingen door heel Nederland

Bij Medimark kunt u terecht voor vele medische keuringen. Medimark heeft vestigingen door het hele land, dus praktisch altijd wel één bij u in de buurt.

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *