+31(0)10-2722770

Over ons

In 1988 was Medimark BV één van de eerste specialisten in medische keuringen voor bedrijven en particulieren. Vanaf 1993 biedt de zuster onderneming gecertificeerde arbodiensten aan onder de naam Guyra International Arbodienst. Verder luisterend en inspelend op de markt werd in 2006 PZ Zaken BV (HRM, juridische diensten en administratie) hieraan toegevoegd. Gezien de overlap van diensten, maar ook uit het oogpunt van efficiëntie (zelfde software, zelfde hoofdkantoor), is Rock-Solid Management Group (RSMG) als overkoepelend orgaan opgericht. Alle diensten worden geïntegreerd aangeboden onder de naam RSMG met vele vestigingen in heel Nederland en het hoofdkantoor in Rotterdam.

banner_overons

Efficiëntie voor de organisatie, maar ook voor de klant, is niet alleen bereikt door het ontwikkelen van de juiste software maar mede door het streven van het gebruik van één telefoonnummer voor rechtstreekse vragen van de klant.

Kennis maken met Rock Solid Management Group en haar diensten?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 010 – 27 22 770 of via het contactformulier. Graag kijken wij samen met u naar de invulling van uw wensen.

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *