+31(0)10-2722770

Medewerkers meer gemotiveerd door vieren van successen

Het vieren van successen van medewerkers heeft een positief effect op een goede samenwerking en het werkplezier van werknemers. ICM Opleidingen & Trainingen won de special award van Great Place to Work voor het beleidsterrein ‘vieren’ vanwege haar manier van werken.

Nieuwkomer ICM is tevens op de tweede plaats binnengekomen van GPTW’s lijst van beste werkgevers in de categorie middelgrote ondernemingen in Nederland en mag zich hiermee Best Workplace noemen. Ook heeft zij eerder dit jaar de publieksprijs ontvangen voor Beste Opleider van Nederland.

Successen vieren en waardering uiten

Het bedrijf vindt het belangrijk om successen samen te vieren omdat het trots, plezier en energie geeft, en een versterkende werking op het teamgevoel heeft. Medewerkers voelen zich door het expliciet vieren van successen op de werkvloer ook gezien en gewaardeerd voor hun inspanningen.
Erik Smithuis, medeoprichter van ICM, over hun ‘prijzenregen’: “Ik ben ontzettend trots dat we dit hebben bereikt met inmiddels een team van ruim honderd medewerkers. Het voelt als een erkenning voor onze unieke cultuur en spirit.”

Trots delen

De cultuur van vieren strekt overigens verder dan alleen de eigen werkvloer. ICM-medewerker Jan-Bart Bouwmans: “Nadat we tot Beste Opleider van Nederland zijn uitgeroepen, hebben we honderden taarten besteld en zijn we bij onze grootste klanten langsgegaan om hen te bedanken. Zo kunnen we onze trots delen.”

Bron: P&O Actueel

admin

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *